Groeidagen

doula-biz-retreat-caroline-kathleen.jpg
Screenshot 2022-01-19 at 20.35.27.png

De opleiding

Ben je net als wij doula? Zie je het helemaal zitten om jezelf een echte boost te geven? Dan ben je hier helemaal op je plaats!

Dompel je onder in de professionele wereld van de doula.
Zet je schrap voor een verdiepende workshop, waar we echt op zoek gaan naar het ondernemingsmodel waar jij je goed bij voelt.

MODULE 1

MODULE 1

Doula? Ondernemer?
Of toch allebei?

We laten je de doula-onderneemster in jezelf ontdekken. Waar sta jij voor? Hoe blijf je authentiek en dicht bij jezelf? En hoe kan net dat een meerwaarde zijn om de juiste klanten aan te trekken? Is het aanbod van concurrenten belangrijk? Waar maak jij het verschil?

MODULE 2

Inrichten van een doula-praktijk op jouw maat

Wat heb je nodig om een praktijk uit te bouwen die voldoet aan jouw persoonlijke en financiële noden? Hoe vind je de koppels die perfect bij je passen? Wat zijn haalbare doelstellingen voor de toekomst? We overlopen samen een financieel plan en bekijken jouw ideale prijssetting (want ook dat is heel persoonlijk).

MODULE 3

Jezelf laten zien en professionaliteit uitstralen

We nemen concrete stappen om je doulapraktijk naar buiten te brengen en je zichtbaarheid te verhogen. We leren jou om social media en samenwerkingen ten volle te benutten en tonen je hoe je de inhoud van je website structuur kan geven.
Ook met je branding gaan we aan de slag, want huisstijl en kleurgebruik zeggen zoveel over wie jij bent en waar je onderneming voor staat.

Wat houdt het in ?

Na deze workshop weet je 100% zeker wie jij bent als ondernemer en kun je dit ook zelfverzekerd overbrengen. Je communiceert op een unieke manier die helemaal ‘jou’ is en vindt daardoor de koppels die echt bij jou passen. Bovendien weet je jezelf naar waarde te schatten, waardoor je niet enkel je dromen waarmaakt als doula, maar ook als onderneemster.

 

Mogen we jou ook helpen groeien?

Dat doen we heel graag! Bovendien willen we echt persoonlijk werken en zoveel mogelijk van jullie vragen beantwoorden. Dat betekent wel dat het aantal plaatsen voor deze Doula BiZ Retreat beperkt is. 


De Doula BiZ Retreat omvat:

 

 • 2 intensieve dagen waarin we je onderdompelen in de professionele wereld van de doula. We nemen je mee achter de schermen van onze eigen ondernemingen en helpen jou op weg om ook de stap te maken naar een succesvolle doula-business.

 • een overnachting in een leuk kader: de Oude Abdij van Drongen (met volpension en de optie tot vegetarische maaltijden) Standaard voorzien we een tweepersoonskamer. Heb je toch graag een eenpersoonskamer dan kan dat voor 20 euro extra.

 • een praktisch werkboek t.w.v. 39 euro excl. btw met mindset-oefeningen, marketing-tools en handige templates en voorbeelddocumenten als jouw persoonlijke leidraad doorheen het weekend en lang nadien …

 • een persoonlijke en uitgebreide analyse van je huidige website en social media-pagina’s t.w.v. €150 excl. btw

 • een online groep om ook na de retreat contact te houden en tips uit te wisselen


Is al deze praktische input én een

mentale boost precies wat jij nodig hebt?

 

 

Early Bird-aanbieding tot en met 16 juli aan voor €649 excl. btw.


Twijfel je iets langer en schrijf je je na 16 juli in, dan investeer je €749 excl. btw.

 

 

Annuleringsvoorwaarden:

 • Tot drie maanden voor aankomst: 10% van het inschrijvingsgeld

 • Binnen een termijn van drie maanden tot één maand voor aankomst: 30% van het inschrijvingsgeld

 • Binnen een termijn van één maand tot twee weken voor aankomst: 60% van het inschrijvingsgeld

 • Binnen een termijn van twee weken tot de startdatum van het event: 90% van het inschrijvingsgeldWe kijken er echt al naar uit om samen met jou bergen te verzetten!

Veel liefs,
Caroline en Kathleen

Wie is Caroline ?

Caroline Devulder studeerde in 2005 af als multimedia-specialist. 7 jaar lang werkte ze als management-duizendpoot in een internationaal bedrijf waar ze administratieve en organisatorische taken op zich nam en aan databaseontwikkeling deed. Toen ze 6 jaar geleden mama werd, richtte ze haar eigen onderneming op als doula en fotograaf. Als één van de pionier-doula’s weet zij als geen ander wat nodig is om je droom waar te maken en je passie te laten uitgroeien tot een bloeiende zaak.

 • Instagram
 • Facebook
 • Pinterest
caroline-devulder-fotografe.jpg

Wie is Kathleen ?

Kathleen Van Vaerenbergh voelt zich helemaal thuis in de communicatiewereld. Ze behaalde een diploma Communicatie en vulde dat aan met een postgraduaat Journalistiek en de diploma's Grafisch Ontwerp en Fotografie. Ze werkte 20 jaar lang op de dienst Corporate Communicatie van NMBS, waar ze instond voor de opmaak en opvolging van corporate drukwerk, huisstijlbewaarder was en redactionele ondersteuning gaf. In 2006 werd ze daarnaast ook zelfstandige in bijberoep als grafiste en fotografe, om begin 2020 het roer volledig om te gooien en op korte termijn een succesvol fulltime geboortefotograaf en doula te worden.

 • Instagram
 • Facebook
 • Pinterest
kathleen-van-vaerenbergh-fotografe.jpg