top of page
Eerste hulp bij stuitligging. Dynamische infodag voor geboortewerkers.
Eerste hulp bij stuitligging. Dynamische infodag voor geboortewerkers.

Tue, 07 May

|

Companie Bougie

Eerste hulp bij stuitligging. Dynamische infodag voor geboortewerkers.

Ben je een doula, vroedvrouw, osteopaat, kinesist of een andere zorgprofessional die regelmatig in contact komt met zwangere vrouwen? Dan is deze infodag iets voor jou! Birthwise organiseert op 7 mei een dynamische en leerrijke dag volledig gewijd aan het thema stuitligging.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & locatie

07 May 2024, 09:30 – 17:00

Companie Bougie, Brusselsesteenweg 265, 9090 Melle, België

Over dit event

Wat Kun Je Verwachten?

Deze infodag "Eerste hulp bij stuitligging", belooft een boeiende mix van lezingen, praktische informatie en interactie. Onze sprekers zijn experten in hun veld en delen graag hun kennis en ervaring met jou.

 • Sarah van den Berghe, Gynaecoloog: verdiep je in de wereld van stuitbevallingen in Vlaanderen door een informatieve lezing. Ontdek hoe stuitbevallingen in de praktijk worden benaderd en krijg antwoorden op al je vragen tijdens de Q&A sessie.
 • Marine Leforestier, Chiropractor: Leer alles over de Webster techniek van Marine Leforestier, een expert in de chiropractische zorg voor zwangere vrouwen en baby's. Deze lezing zal je inzicht geven in hoe deze techniek de gezondheid en het welzijn van moeder en kind ondersteunt.

Interactieve namiddag: van theorie naar praktijk

De voormiddag staat in het teken van kennisdeling door onze gastsprekers. In de namiddag schakelen we over naar een meer praktische aanpak. We duiken in technieken om een baby meer ruimte te geven in de buik, bespreken de do's en dont's van een stuitconsult en gaan hands-on aan de slag met moxa en rebozo. Deze interactieve sessies zijn ontworpen om je vaardigheden te verrijken en je praktijk te verbeteren.

Praktische Informatie

 • Datum en Tijd: 7 mei, van 09:30 tot 17:00.
 • Locatie: Companie Bougie, Melle - een sfeervolle zaal die bijdraagt aan een leerrijke en aangename dag.
 • Catering: Geniet van een verzorgde broodjesmaaltijd, inbegrepen in de prijs.
 • Investering: €190 exclusief btw voor een hele dag vol waardevolle inzichten en praktische vaardigheden.

Voor Wie?

Deze dag is specifiek ontworpen voor doula's, vroedvrouwen, osteopaten, kinesisten, en andere zorgprofessionals die hun kennis en vaardigheden rond stuitligging willen verdiepen.

Bij onvoldoende inschrijvingen wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald.

Reserveer jouw plek!

Mis deze unieke kans niet om je te verdiepen in de wereld van stuitliggingen en om je vaardigheden en kennis uit te breiden. Reserveer vandaag nog je plek voor "Eerste Hulp bij Stuitligging" en wees klaar om een verschil te maken in de levens van vele moeders en baby's.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze informatieve en inspirerende dag!

Tickets

 • Infodag rond stuitligging

  €190.00
  Btw: +€39.90 BTW
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€0.00

Deel dit event

bottom of page