top of page
Rebozo training St-Niklaas
Rebozo training St-Niklaas

Sat, 22 Oct

|

Sint-Niklaas

Rebozo training St-Niklaas

Deze traditionele draagdoek uit Zuid-Amerika wordt al eeuwen ingezet bij zwangerschap en bevallingen. Maar hoe gebruik je de rebozo nu juist? Kom het te weten in deze praktische training.

De registratie is gesloten
Zie andere workshops

Tijd & locatie

22 Oct 2022, 10:00 – 16:00

Sint-Niklaas, Sint-Niklaas, Belgium

Over dit event

In deze workshop leer je de principes en het gebruik van de rebozo. Je leert hoe je deze doek kan inzetten om ontspanning over te brengen op iemand anders.  We gaan ook dieper in op technieken die zorgen voor ontspanning van het bekken en de rug. Deze technieken zijn vooral nuttig en inzetbaar tijdens de bevalling.   We gaan in deze workshop ook in op ergonomie voor diegene die masseert met een rebzozo. Door eenvoudige tips en bijsturing van je eigen houding wordt rebozomassage even fijn om te geven als te ontvangen.   Tijdens deze training ga je aan de slag met verschillende technieken. Om zo goed mogelijk de rebozo onder de knie te krijgen zal je zowel massage geven als ontvangen.   We leren je ook hoe je ademhaling kan synchroniseren met een rebozo en hoe je iemand helemaal in zijn/haar lichaam kan laten wegzakken.   

Heb je een rebozo en weet niet 100% hoe je die nu kan gebruiken?

VOOR WIE?

Deze rebozotraining is bedoeld voor doulas en vroedvrouwen die de rebozo graag willen inzetten tijdens de bevalling.  Ook kinesisten, osteopaten, psychotherapeuten en andere zorgprofessionals zijn welkom!

 • Je wil leren hoe je deze doek kan inzetten om lichamelijke én geestelijke ontspanning over te brengen? • Je hebt een rebozo maar je weet niet 100% hoe je die nu kan gebruiken? • Je zelfzekerder aan de slag gaan met de rebozo • Je wil ondervinden wat een rebozodoek met jou doet

Om de kwaliteit van de opleiding te garanderen werken we in kleine groepen van max. 14 deelnemers. Bij onvoldoende inschrijvingen wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald.

​ Prijs: 175 euro (excl. btw) voor de hele dag. 10-16u30.

Deze workshop gaat door bij Nele Allaert van Buik tegen Buik.  

Deel dit event

bottom of page