top of page
Opleiding sluitingsritueel
Opleiding sluitingsritueel

Thu, 12 Sept

|

Companie Bougie

Opleiding sluitingsritueel

Leer zelf sluitingsrituelen verzorgen! Krijg een stevige basis gebaseerd op verschillende tradities en ga aan de slag om zelf rituelen samen te stellen op jouw unieke manier. Postpartum-massage, (yoni-)steaming en rebozomassage zijn het vertrekpunt van deze opleiding.

Tijd & locatie

12 Sept 2024, 09:00 – 13 Sept 2024, 17:00

Companie Bougie, Brusselsesteenweg 265, 9090 Melle, België

Over dit event

Leer zelf sluitingsrituelen verzorgen! Tijdens deze opleiding krijg je een stevige basis die gebaseerd is op verschillende tradities en culturen. 

We moedigen je aan om zelf aan de slag te gaan en rituelen samen te stellen op jouw unieke manier. Je krijgt handvaten voor postpartum-massage, (yoni-)steaming en rebozomassage. 

Andere onderwerpen die besproken worden zijn: ∙soundhealing ∙drumming ∙shamanisme ∙cacao ∙en nog veel meer

Investering:  450 euro (excl. btw) (Interessant om weten: een rebozoritueel kan je aanbieden voor gemiddeld 270 euro)

Deze prijs omvat de 2-daagse workshop inclusief lunch, koffie, thee, fruit. Als extra verwennerij krijg je goodiebag met leuke verrassingen.

Door het registratieformulier in te vullen meld je je aan voor de opleiding 'Sluitingsritueel'. Nadien ontvang je een factuur. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling.

Je mag maar hoeft geen rebozo te hebben om deel te nemen. Het is ook mogelijk om een rebozo aan te kopen op de workshop.

Deel dit event

bottom of page